forum.hesperis.eu - Registre

En accedir a “forum.hesperis.eu” (a partir d’ara “nosaltres”, “forum.hesperis.eu”, “http://forum.hesperis.eu”), accepteu estar lligat legalment a les condicions següents. Si no accepteu estar lligat a totes les condicions següents, si us plau no accediu ni utilitzeu “forum.hesperis.eu”. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment i ens esforçarem al màxim per informar-vos, no obstant, seria prudent que les reviséssiu regularment ja que l’ús continuat de “forum.hesperis.eu” després de que aquestes canvïin implica que les accepteu a mesura que s’actualitzen o s’esmenen.

Els nostres fòrums utilitzen phpBB (a partir d’ara “ells”, “el phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) un programa per a la creació de fòrums distribuït sota la “Llicència pública general” (a partir d’ara la “GPL”) que us podeu baixar des de www.phpbb.com. El phpBB només facilita els debats a través d’Internet, el phpBB Group no és responsable de què permet o no en termes de cotingut o conducta. Per més informació sobre el phpBB, dirigiu-vos a: http://www.phpbb.com/.

Accepteu no publicar material abusiu, obscè, vulgar, de difamació, d’odi, amenaçant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre país, del país en que “forum.hesperis.eu” està allotjat o qualsevol llei intenacional. Si ho féssiu, és posible que sigueu expulsat de manera immediata i permanent, amb una notificació al vostre proveïdor d’Internet si s’estimés necessari. L’adreça IP de totes les vostres entrades és enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a “forum.hesperis.eu” tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informació que heu introduït quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, ni “forum.hesperis.eu” ni phpBB assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades.

 
cron